Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 30 ноября 2011 г.

Сузі фон, саксофон, тромбон та фортепьяно – виступає оркестр естрадно-духових інструментів «Диксиленд». У залі Палацу дитячої та юнацької творчості святковий вечір, присвячений знаменній події - керівнику колективу, заслуженому працівнику культури України Семену Ривкіну присвоєно звання «Почесний громадянин Херсона».
Більше п'ятдесяти років Семен Ривкін вчить дітей грати на духових музичних інструментах. За цей час очолив не один музичний оркестр, навчив близько тисячі дітей. Наразі його гордість - оркестр естрадно-духових інструментів «Диксиленд». Такий в Україні - єдиний. Найвищі місця на всіх джазових конкурсах і фестивалях отримують саме вихованці «Диксиленду». Поліна Тарасенко, одна із учасниць колективу, у свої десять років відмінно грає на всіх духових інструментах. Дівчинка впевнена - це, перш за все, заслуга керівника оркестру.
Про музикантів Семена Ривкіна знають сьогодні далеко за межами України, запрошують на різноманітні фестивалі та конкурси чи не по всій Європі. Наразі дитячий джазовий колектив «Диксиленд» - візитна картка Херсона. Завдяки його керівнику почесному громадянину Херсона Семену Ривкіну. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий