Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

вторник, 25 октября 2011 г.

«Сильна Україна» та регіонали

Партія «Сильна Україна» буде продовжувати консультації щодо програми спільних дій з Партією регіонів. Рішення прийняли на всеукраїнському рівні, в рамках другого національного з’їзду «Сильної України», що відбувся у Києві. Лідер партії Сергій Тігіпко зазначає: об’єднання з Партією регіонів дозволить модернізувати політичну систему України, зробити її більш ефективною.
При цьому Сергій Тігіпко наголосив, що головне для нього в цьому процесі – зберегти команду. Він закликав своїх однопартійців йти у владу та робити реальні кроки, які вбережуть Україну від занепаду та політичного краху, допоможуть забезпечити краще життя для громадян.
336-ть делегатів з різних регіонів України підтримали ідею лідера «Сильної України» про те, щоб продовжити консультації з Партією регіонів і виробити чітку платформу співпраці, яка стане запорукою успішності об'єднання політсил. Олександр Поливко голова Бюро Херсонської регіональної партійної організації «Сильна Україна» вважає, що об'єднання партій для реформування країни необхідне, але воно має відбуватися на міцній основі.
Рішення «Сильної України» - це перший крок до укрупнення українських партій. Таке рішення, як вважають сильноукраїнці, призведе до активізації реформ, модернізації країни та забезпечення добробуту громадян. Відео


Комментариев нет:

Отправить комментарий